Voor Wie

Recras is een online boekings- en administratiesysteem voor bedrijven uit de recreatiebranche.

Recras is gemaakt voor het (online) reserveren van activiteiten en arrangementen. Het doel is om zo veel mogelijk administratieve druk weg te halen.

Doelgroepen:

  • Outdoor- en Buitensportbedrijven (VeBON leden)
  • Uitjesbedrijven met activiteiten
  • Bedrijven die arrangementen en evenementen organiseren.
  • Verhuurbedrijven (bv kano's of fietsen)
  • Groepsaccommodaties

Referenties

Joy Taling van SEC Survivals
Joy Taling, SEC Survivals
Recras vormt de kern van ons bedrijfsvoering. Door de integratie van Recras in onze website komen boekingen online binnen. Deze worden vervolgens volledig via Recras afgehandeld: van offerte tot en met een evaluatie 5 dagen na afloop van het arrangement. Hiermee besparen we veel tijd en minstens zo belangrijk is dat het aantal fouten geminimaliseerd wordt. Naast de functionaliteit vind ik het belangrijk dat het pakket steeds verder ontwikkeld wordt en dat dit in nauwe samenspraak met de gebruikers gebeurt. De communicatie met de mensen van Recras is soepel en snel. Wij zijn zeer tevreden gebruikers!
Silphen Dijkstra van Appelscha-Outdoor
Silphen Dijkstra, Appelscha-Outdoor
Er is veel te zeggen over Recras, je zou het moeten ervaren. Na het vullen van de juiste informatie in het systeem is het inmiddels al niet meer weg te denken uit onze organisatie. Het is meer dan een ondersteunend systeem. Het is een organisatorische duizendpoot. Het attendeert je op te ondernemen acties, stuurt automatisch mails naar klanten en leveranciers om ze te attenderen op de te ondernemen acties m.b.t. reserveringen, bijzonderheden en de te leveren producten. Personeel wordt voor diensten gevraagd en wanneer ze de dienst accepteren staat de juiste man/vrouw op de juiste plaats in een helder overzicht. Het is gebruiksvriendelijk zodat personeel en management zeer tevreden zijn over Recras.
Wim en Margreet van Wilgje Buitensport
Wim en Margreet, Wilgje Buitensport
Na lang zoeken heeft Wilgje Buitensport een systeem gevonden wat eenvoudig werkt en een antwoord geeft op alle reserveringsvraagstukken. Recras heeft oog voor verbetering en vernieuwing en houdt ook rekening met de wettelijke eisen. Als Vebon lid zie ik uit naar het opnemen van de TUV-Vebon veiligheidsnorm in het systeem zodat ons hele kantoorproces volledig geautomatiseerd is!
Kai Reijnen van Limburgs Uitje
Kai Reijnen, Limburgs Uitje
Ik gebruik Recras nu een jaar en het heeft me nu al zeeën aan tijd opgeleverd. Er worden in principe geen fouten gemaakt, er wordt niets vergeten en leveranciers worden automatisch op de hoogte gehouden. Er wordt dagelijks aan gewerkt om het te verbeteren dus input vanuit ons wordt gewaardeerd. Zeker een aanrader.
Stefan Krijthe van Klimbos Ermelo
Stefan Krijthe, Klimbos Ermelo
Voor ons is Recras dé oplossing gebleken om de gehele bedrijfsvoering in één overzichtelijk systeem te hebben. Van offerte aanvraag tot eindfactuur, van personeelsplanning tot automatische bestellingen bij leveranciers. Vooral het materiaaloverzicht is voor ons een zeer belangrijk onderdeel. Hierin wordt weergegeven hoeveel klimgordels er per instructie beschikbaar zijn en hoeveel er al zijn uitgegeven. Daarnaast geeft Recras tal van herinneringen zodat geen boeking of optie vergeten wordt. Dit maakt het werk zeer efficiënt en houd ik meer tijd over voor andere zaken.