Stages

Wij zijn een klein en gezellig team waarin volop ruimte is voor eigen initiatief. We doen er alles aan om het werk van onze klanten makkelijker en leuker te maken; en daarbij kunnen wij wel wat hulp gebruiken van goede stagairs.

Hieronder staan een aantal stageopdrachten, maar deze zijn altijd aan te passen aan jouw wensen of die van je opleiding. Ons kantoor is gevestigd in de Mediacentrale, dus we zijn goed bereikbaar: zowel met de auto als het openbaar vervoer. Heb je iets gevonden dat je aanspreekt? Stuur dan een mailtje (met cv) naar tijmen@recras.nl

Stageopdrachten

Webhooks

De Recras-API wordt iedere week weer een stuk uitgebreider, maar er mist nog een belangrijk punt: webhooks! Webhooks zorgen ervoor dat applicaties via de API op de hoogte gehouden kunnen worden van bepaalde gebeurtenissen. Dit kan gebruikt worden om Recras te koppelen met andere applicaties. Jouw opdracht is om een technisch ontwerp + implementatie te maken voor de webhooks binnen Recras. Hierbij hou je rekening met zaken als availability en de garantie dat een webhook afgeleverd wordt. De webhooks zullen gebruikt worden voor custom-koppelingen van klanten, maar moeten ook geschikt zijn om intern de koppeling met bijvoorbeeld een boekhoudprogramma te realiseren. Ben jij een echte web-nerd en hou je van REST API's? Dan drinken we graag een kopje koffie met je om de stageopdracht te bespreken.

Keywords: webhooks, REST API, message broker

Visualisatie van dagplanning

Onze klanten maken binnen Recras veel gebruik van de dagplanning. Hierin kan makkelijk gezien worden welke activiteit een klant heeft geboekt, welke locaties in gebruik zijn, en welk personeel er werkt. Jouw opdracht is om deze dagplanning te verbeteren. Hiervoor zal je eerst uit moeten zoeken hoe onze klanten de dagplanning (willen) gebruiken. Hierna ga je verbeteringen voorstellen en uitvoeren. Vervolgens ga je deze verbetering evalueren. Kortom: hou jij van de interactie tussen mens en computer en is visualisatie je ding? Dan is deze stageopdracht echt wat voor jou.

Keywords: visualisatie, mens-computer interactie, html

Bericht-classificatie

Alle klant-communicatie over een boeking wordt opgeslagen in Recras. Daarom zou het erg handig zijn als binnenkomende mail automatisch geclassificeerd kan worden. Hoe zorg je dat een binnenkomende mail bij de juiste klant komt te staan? Wat zou de wereld toch mooi zijn als iedereen exact 1 email adres had (en een email adres bij exact 1 persoon hoort). Helaas is de echte wereld een stuk ingewikkelder. Iemand kan zowel klant als leverancier zijn (met hetzelfde adres), iemand kan contactpersoon zijn namens verschillende groepen, etc. Jouw opdracht is om met behulp van machine learning inkomende emails te verwerken en te koppelen aan de juiste klant/boeking. De binnenkomende mail zelf wordt afgehandeld door Mailgun, dus daar hoef je je niet druk om te maken. Zoek je een stage-opdracht waarbij je machine learning eindelijk eens kan toepassen in de praktijk? Zoek dan niet langer!

Keywords: machine learning, classificatie, email