Functionaliteiten

Recras is een zeer uitgebreid systeem. Hieronder volgt een korte omschrijving van de belangrijkste functionaliteiten.

Alle informatie maximaal 1 keer invoeren

Door de koppelingen in het systeem wordt overal de juiste informatie weergegeven. Wijzigingen worden zodoende overal doorgevoerd.

Herinneringen

Herinneringen met betrekking tot opties/reserveringen/betalingen gaan allemaal automatisch. Hierdoor hoef je er zelf niet meer over na te denken.

Online Systeem

Omdat Recras een online systeem is, kun je overal inloggen en bij je informatie komen. Hierdoor werk je altijd met de meest recente data en weet je direct of een boeking mogelijk is.

Snelle offertes

Het maken en versturen van een offerte of opdrachtbevestiging is mogelijk binnen 3 minuten.

Klantgegevens

De klantgegevens, boekingen en klantcorrespondentie staan overzichtelijk bij elkaar. E-mails die vanuit Recras zijn verstuurd komen hier automatisch bij te staan.

Standaardarrangementen

In Recras kun je standaardarrangementen invoeren die snel om te zetten zijn naar een offerte of opdrachtbevestiging. Deze standaardarrangementen kunnen met behulp van de API op de website gepresenteerd worden.

Dagoverzicht

Recras heeft een overzichtelijke dagplanning, weergegeven als een blokkenschema. Hierin is makkelijk op ieder tijdstip te zien welke actviteit een groep doet, waar ze zijn, en wie ze begeleidt.

Personeelsplanning

De volledige personeelsplanning kan in Recras worden gemaakt. Personeelsleden kunnen zelf inloggen en zien wanneer zij zijn ingepland. Het is ook mogelijk om een overzicht te krijgen van het aantal gewerkte uren.

Leveranciers

Alle geboekte activiteiten zijn gekoppeld aan een leverancier. Eventuele wijzigingen in je boeking worden automatisch doorgegeven aan de relevante leveranciers.

Facturering

Aan de hand van een geboekte activiteit of arrangement kan er snel en een factuur opgemaakt worden. Recras houdt daarnaast ook de betaaltermijn van verstuurde facturen in de gaten.

Materiaalbeheer

Recras houdt de materialen van je producten bij. Zodoende is een overboeking van materieel (bijvoorbeeld fietsen of vergaderzalen) niet mogelijk.

Online reserveringen met iDEAL-betaling

Met Recras kun je online reserveringen maken die direct met iDEAL betaald kunnen worden. De beschikbaarheidskalender op de website wordt direct bijgewerkt.

Resultaten & Grafieken

Recras heeft overzichtelijke grafieken die in een oogopslag aangeven wat de stand van zaken is met betrekking tot het aantal gasten, de omzet en nog veel meer.

Beveiliging en dagelijkse backups

Recras staat in een goed beveiligde omgeving en er worden dagelijks backups gemaakt. Alle gegevens staan veilig opgeslagen in Nederland.

API-koppelingen

Recras is middels een API te koppelen met je eigen website. Met de API is het bijvoorbeeld mogelijk om een contactformulier te integreren, of om een lijst van alle mogelijke arrangement en activiteiten (met bijbehorende prijzen) op te vragen. Met onze WordPress-plugin is de integratie met een paar klikken geregeld, en is je website altijd up-to-date!

Gebruikers & Rechten

Je kunt in Recras een onbeperkt aantal gebruikers aanmaken die allemaal hun eigen rechten hebben. Hierdoor krijgt iedereen alleen de informatie te zien die past bij zijn functie.

De juiste bijlagen bij de juiste bevestiging

Bij het versturen van een opdrachtbevestiging worden automatisch de algemene voorwaarden die bij de boeking horen meegezonden.

Locaties

Het is mogelijk om per activiteit aan te geven op welke locatie(s) deze plaats kan vinden. Deze locaties worden weergegeven in de dagplanning.

Altijd in ontwikkeling

Er wordt continu doorontwikkeld aan Recras. Hierdoor zal Recras in de toekomst nog meer voor je kunnen doen dan nu.

Kassa

Via de kassa kan je makkelijk extra producten aanslaan voor de groepen die op dit moment aanwezig zijn.